Τεντοραπτική - Λύσεις σκίασης στην Αττική!

Η επιχείρησή μας “ΤΕΝΤΟΡΑΠΤΙΚΗ ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στη Νίκαια και η έμπειρη ομάδα μας προσφέρουν σε κάθε πελάτη εξειδικευμένες, καινοτόμες και οικονομικές λύσεις, ώστε να καλύψουν πλήρως τις ιδιαίτερες ανάγκες και λειτουργικές απαιτήσεις του χώρου σας.

Βασική φιλοσοφία και στόχος μας είναι η σωστή και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέροντας ποιοτική εργασία σε οικονομικές τιμές.

Η πολυετής πείρα μας στα συστήματα σκίασης και η συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες εταιρείες τεντόπανων, σας εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα, την ταχύτητα και την συνέπεια στον χρόνο παράδοσης της κατασκευής που θα επιλέξετε για την σκίαση του χώρου σας.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να κατασκευάσει τέντες παντός είδους, πέργκολες, ρόλερ, περσίδες, ομπρέλες και οποιαδήποτε κατασκευή σκίασης επιθυμείτε για τον χώρο σας. Επίσης, αναλαμβάνουμε ειδικές κατασκευές για κήπους και αίθρια κατοικιών, ξενοδοχείων, εστιατορίων και άλλων χώρων μαζικής εστίασης σε όλη την Αττική.

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες και καλύτερες εταιρείες του χώρου και σας παρέχουμε πλούσια γκάμα χρωμάτων και υφασμάτων ώστε να μπορείτε να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Διαθέτουμε μία μεγάλη γκάμα υφάσματα όλων των ποιοτήτων και στυλ, μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, για να επιλέξετε τα τεντόπανα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Παράλληλα διαθέτουμε λειτουργικούς μηχανισμούς της εταιρείας Somfy.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στα συστήματα σκίασης, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στη Νίκαια και σε όλη την Αττική. Έτσι, έχουμε αποκτήσει όλη εκείνη την πείρα που χρειάζεται η οποία μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε μοναδικές, κομψές και λειτουργικές λύσεις για τον χώρο σας.

Βασική φιλοσοφία και στόχος μας είναι η σωστή και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέροντας ποιοτική εργασία σε οικονομικές τιμές.

Αξιολογήσεις

Μάθε τι είπανε για εμάς

Απλά επαγγελματίες! Απίστευτη δουλειά οικονομικά, γρήγορα και αποτελεσματικά!!!
Ευτυχία Κοντού
Ευτυχία Κοντού
2 June 2023
Πολύ καλή και άμεση εξυπηρέτηση! ευχαριστούμε πολύ Σωτήρη!!
johnglen glen
johnglen glen
27 May 2023
Έπειτα από αναζήτηση για αλλαγή τέντας σε 2 μονοκατοικίες, καταλήξαμε σε αυτό το κατάστημα . Ο κύριος Σωτήρης ήρθε άμεσα για τις μετρήσεις και την επιλογή της τέντας. Πολύ καλές τιμές και άψογη εξυπηρέτηση. Σε 3 μέρες από την παραγγελία μας ,ήρθαν για την τοποθέτηση. Πολύ καλή ποιότητα σε προσιτές τιμές και άμεση ανταπόκριση σε όλα . Ευχαριστούμε πολύ !
Eleni Seraf
Eleni Seraf
28 March 2023
άψογο αποτέλεσμα υπο αντίξοες συνθήκες εργασίας. ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία!
john kazazakis
john kazazakis
23 March 2023
Επαγγελματίες με όλη την σημασία της λέξεως χαρακτηριζουν την συγκεκριμένη επιχείρηση..!!! Τεχνίτες με γνώση στο αντικείμενο τους..ιδιαίτερα ευγενικοί.... και όλα αυτά τα με καλές και συμφέρουσες τιμές. έμεινα πολύ ευχαρισμενη.....και δεν κρύβω ότι όταν ήρθαν στο σπίτι να μου δώσουν προσφορά ήταν αυτοί που ήθελα να μου δωσουν την καλύτερη προσφορά....για να πάρουν την δουλειά γιατί μου κέρδισαν την εμπιστοσύνη αμέσως....συνεχίστε έτσι...και καλύτερα...!!!
Δημητρίας Αναστασιάδου
Δημητρίας Αναστασιάδου
16 March 2023
Σε μπαλκόνι παλιό με ιδιαίτερα προβλήματα βρήκαν αμέσως λύση. Εξαιρετική δουλειά, πολύ καλή εξυπηρέτηση και πολύ καλές τιμές.
Τάσος Αρβανιτίδης
Τάσος Αρβανιτίδης
14 November 2022
Γρήγορη εξυπηρέτηση, άμεση ανταπόκριση στην παραγγελία μας για τέντες, πολύ καλή δουλειά στο ράψιμο του πανιού που επιλέξαμε καλή τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό και τοποθέτηση από συνεργείο πολύ ευγενικό και έμπειρο!
Alexia P
Alexia P
10 November 2022
Iasonas Sasanis
Iasonas Sasanis
3 November 2022
Giannikos GPlus
Giannikos GPlus
29 September 2022
Άριστοι επαγγελματίες, προσιτές τιμές
Vasilis Tsotas
Vasilis Tsotas
14 September 2022