Λύσεις για τέντες στην Αττική

Οι τέντες και τα συστήματα σκίασης, μετατρέπουν το μπαλκόνι σας ή την βεράντα σας σε ένα δροσερό μέρος ιδανικό για να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε στιγμές με φίλους ή την οικογένειά σας.

Τέντα με βραχίονα

Υψηλή αντοχή & άριστο αισθητικό αποτέλεσμα!

Το σύστημα τέντας με βραχίονα είναι πρακτικό και αποτελεί, την τέλεια λύση για τη σκιά του μπαλκονιού ή της βεράντας σας. Είναι κατάλληλο για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Το σύστημα αυτό, δεν χρειάζεται στήριξη στην κουπαστή του μπαλκονιού σας, ενώ μπορεί να είναι αυτοματοποιημένο! Με τη χρήση μοτέρ, μπορεί να συνδυαστεί με έξυπνους αυτοματισμούς για τον ήλιο, τον αέρα και τη βροχή!

Κασετίνα

Ευέλικτη & μοντέρνα επιλογή σκίασης!

Η κασετίνα είναι ένα μοντέρνο σύστημα τέντας με βραχίονες, το οποίο κλείνει στο εσωτερικό του και τους βραχίονες και το ύφασμα, προστατεύοντάς τα, έτσι, από τα καιρικά φαινόμενα. Παράλληλα, οι βραχίονες και το ύφασμα διατηρούνται καθαρά, ενώ επεκτείνεται η διάρκεια ζωής τους. Είναι, σίγουρα, μια πολύ μοντέρνα επιλογή για το μπαλκόνι της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Κάθετη Τέντα

Με ζελατίνα & τεντόπανο της αρεσκείας σας!

Η Κάθετη Τεντα μπορεί να παράσχει μεγάλη προστασία στην περίπτωση πολύ δυνατού αέρα και βροχής. Οι κάθετες τέντες, συνήθως, κατασκευάζονται από ζελατινα η πανι. Οι κάθετες τέντες τύπου Ριντό χρησιμοποιούνται για να κλείνουμε κάθετα ένα μέρος του μπαλκονιού, προστατεύοντάς το από τη βροχή και τον αέρα. Αποτελεσματική κάλυψη κάθε εξωτερικού χώρου!

Τέντες με αντιρήδες

The Classic Way

Η πιο κλασική και παραδοσιακή κατασκευή απ’ όλους τους τύπους των τεντών. Συνδυάζει την οικονομία με τη σταθερότητα και την υψηλή αντοχή στον καιρό και στο χρόνο. Με αντηρίδες αλουμινίου ή σιδήρου ενισχυμένες ηλεκτροστατικά, βαμμένες κατά βάση σε λευκό χρώμα ή σε απόχρωση της επιλογής σας, είναι η πιο απλή και σίγουρη επιλογή για να προστατέψετε το χώρο σας.

Καποτίνα

Άψογο design, προηγμένη τεχνολογία

Η τέντα καποτίνα ή κούρμπα είναι ένα είδος εξωτερικής σκίασης που βλέπουμε συνήθως σε πόρτες και παράθυρα κατοικιών, σε βιτρίνες καταστημάτων, Λειτουργεί όπως η κλασική τέντα, προστατεύοντας από τις καιρικές συνθήκες, τον ήλιο/τη βροχή και τον αέρα. Ως κατασκευή, προσφέρει ένα στυλ ιδιαίτερο. Οι τέντες καποτίνες προσαρμόζονται εύκολα, είναι λειτουργικές και μπορεί να είναι σταθερές ή ανοιγόμενες (με μοτέρ ή χειροκίνητα).εφαρμόζουμε υφάσματα ή PVC της επιλογής σας.

Τι τύπο τέντας να διαλέξω;

Τα συστήματα σκίασης που σας προσφέρουμε είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουν μεγάλη αντοχή ενάντια στον δυνατό άνεμο και την βροχή. Η άριστη ποιότητα των υφασμάτων που συνοδεύονται με πολυετή εγγύηση αλλά και η χρησιμοποίηση εξαιρετικών υλικών εγγυώνται την μακροβιότητα των τεντών σας. Ετσι, Ότι τύπο και να διαλέξεις φροντίζουμε να ταιριάζει καλύτερα στις προδιαγραφές του χώρου σου

Παραδείγματα κατηγορίων

Φωτογραφίες από Τέντες

Αξιολογήσεις

Μάθε τι είπανε για εμάς

Απλά επαγγελματίες! Απίστευτη δουλειά οικονομικά, γρήγορα και αποτελεσματικά!!!
Ευτυχία Κοντού
Ευτυχία Κοντού
2 June 2023
Πολύ καλή και άμεση εξυπηρέτηση! ευχαριστούμε πολύ Σωτήρη!!
johnglen glen
johnglen glen
27 May 2023
Έπειτα από αναζήτηση για αλλαγή τέντας σε 2 μονοκατοικίες, καταλήξαμε σε αυτό το κατάστημα . Ο κύριος Σωτήρης ήρθε άμεσα για τις μετρήσεις και την επιλογή της τέντας. Πολύ καλές τιμές και άψογη εξυπηρέτηση. Σε 3 μέρες από την παραγγελία μας ,ήρθαν για την τοποθέτηση. Πολύ καλή ποιότητα σε προσιτές τιμές και άμεση ανταπόκριση σε όλα . Ευχαριστούμε πολύ !
Eleni Seraf
Eleni Seraf
28 March 2023
άψογο αποτέλεσμα υπο αντίξοες συνθήκες εργασίας. ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία!
john kazazakis
john kazazakis
23 March 2023
Επαγγελματίες με όλη την σημασία της λέξεως χαρακτηριζουν την συγκεκριμένη επιχείρηση..!!! Τεχνίτες με γνώση στο αντικείμενο τους..ιδιαίτερα ευγενικοί.... και όλα αυτά τα με καλές και συμφέρουσες τιμές. έμεινα πολύ ευχαρισμενη.....και δεν κρύβω ότι όταν ήρθαν στο σπίτι να μου δώσουν προσφορά ήταν αυτοί που ήθελα να μου δωσουν την καλύτερη προσφορά....για να πάρουν την δουλειά γιατί μου κέρδισαν την εμπιστοσύνη αμέσως....συνεχίστε έτσι...και καλύτερα...!!!
Δημητρίας Αναστασιάδου
Δημητρίας Αναστασιάδου
16 March 2023
Σε μπαλκόνι παλιό με ιδιαίτερα προβλήματα βρήκαν αμέσως λύση. Εξαιρετική δουλειά, πολύ καλή εξυπηρέτηση και πολύ καλές τιμές.
Τάσος Αρβανιτίδης
Τάσος Αρβανιτίδης
14 November 2022
Γρήγορη εξυπηρέτηση, άμεση ανταπόκριση στην παραγγελία μας για τέντες, πολύ καλή δουλειά στο ράψιμο του πανιού που επιλέξαμε καλή τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό και τοποθέτηση από συνεργείο πολύ ευγενικό και έμπειρο!
Alexia P
Alexia P
10 November 2022
Iasonas Sasanis
Iasonas Sasanis
3 November 2022
Giannikos GPlus
Giannikos GPlus
29 September 2022
Άριστοι επαγγελματίες, προσιτές τιμές
Vasilis Tsotas
Vasilis Tsotas
14 September 2022