Εξωτερική Σκίαση

Η εξωτερική σκίαση προσφέρει προστασία, δροσιά, ενεργειακή απόδοση και αισθητική αξία. Αξίζει να την εξετάσετε για να αναβαθμίσετε και να απολαύσετε τον εξωτερικό σας χώρο σε όλες τις εποχές του χρόνου.

Πέργκολες

Υπάρχουν διάφορες επιλογές για την πέργκολα σας, όπως η τέντα τύπου “σταθερή” και η πλεκτή τέντα και η τεντοπέργκολα.

Πέργκολα Αλουμινίου Ηλεκτροκίνητη

Ένα καινοτόμο & τεχνολογικά προηγμένο σύστημα σκίασης

Η πέργκολα αλουμινίου ή τεντοπέργκολα είναι ένα σύστημα σκίασης καινοτόμο, το οποίο συνδυάζει την απόλυτη προστασία από όλες τις καιρικές συνθήκες (ακόμα και τις πιο ακραίες), με την καλαισθησία και την ευκολία προσαρμογής σε κάθε χώρο. Μπορεί να προστεθεί ειδικός φωτισμός LED, ο οποίος χαρίζει ένα ιδιαίτερα κομψό και καλαίσθητο αποτέλεσμα τη νύχτα. Παρέχει υψηλό βαθμό προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία και τη ζέστη και προσφέρει ένα ξεχωριστό και μοντέρνο αποτέλεσμα στο χώρο σας!

Πλεκτή τέντα

Ένα premium στυλ στην πέργκολά σας!

Η πλεκτή τέντα προσφέρει, σίγουρα, μια ιδιαίτερη αισθητική προσέγγιση στον εξωτερικό σας χώρο. Η πέργκολα με πλεκτά πανιά αποτελεί μια ιδιαίτερα ξεχωριστή λύση σκίασης, που ομορφαίνει και αναβαθμίζει τον χώρο όπου τοποθετείτε. Τα πλεκτά πανιά είναι μια πολύ καλή λύση ξυλινης αλλά και μεταλλικής πέργκολας.

Η τέντα τύπου «σταθερή»

Μια λύση σκίασης για την πέργκολά σας!

Η τέντα τύπου «σταθερή» προσαρμόζεται σε ξύλινη πέργκολα ή σε σιδηροκατασκευή, δετή περιμετρικά. Λόγω του τρόπου εγκατάστασής της, μπορεί να αφήνει τον αέρα να περνάει, με αποτέλεσμα να αερίζεται ο χώρος, ενώ έχετε παράλληλα προστασία από τον ήλιο!

Ομπρέλες

Μια φορητή λύση σκίασης

Οι ομπρέλες είναι ιδανικές για εξωτερικούς χώρους, επαγγελματικούς και προσωπικούς. Παρέχουν σκίαση και προστασία από τον ήλιο, ενώ είναι εύκολες στη χρήση και φορητές. Μπορούν να προσφέρουν άνεση και άνευρο χώρο για χαλάρωση και απόλαυση του εξωτερικού περιβάλλοντος. Είναι διαθέσιμες σε ποικίλα σχέδια και χρώματα, προσφέροντας επιλογές προσαρμοσμένες στα γούστα και τις ανάγκες του κάθε ατόμου.

Παραδείγματα κατηγορίων

Τεντοπέργκολες Gallery Φωτογραφίων

Αξιολογήσεις

Μάθε τι είπανε για εμάς

Απλά επαγγελματίες! Απίστευτη δουλειά οικονομικά, γρήγορα και αποτελεσματικά!!!
Ευτυχία Κοντού
Ευτυχία Κοντού
2 June 2023
Πολύ καλή και άμεση εξυπηρέτηση! ευχαριστούμε πολύ Σωτήρη!!
johnglen glen
johnglen glen
27 May 2023
Έπειτα από αναζήτηση για αλλαγή τέντας σε 2 μονοκατοικίες, καταλήξαμε σε αυτό το κατάστημα . Ο κύριος Σωτήρης ήρθε άμεσα για τις μετρήσεις και την επιλογή της τέντας. Πολύ καλές τιμές και άψογη εξυπηρέτηση. Σε 3 μέρες από την παραγγελία μας ,ήρθαν για την τοποθέτηση. Πολύ καλή ποιότητα σε προσιτές τιμές και άμεση ανταπόκριση σε όλα . Ευχαριστούμε πολύ !
Eleni Seraf
Eleni Seraf
28 March 2023
άψογο αποτέλεσμα υπο αντίξοες συνθήκες εργασίας. ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία!
john kazazakis
john kazazakis
23 March 2023
Επαγγελματίες με όλη την σημασία της λέξεως χαρακτηριζουν την συγκεκριμένη επιχείρηση..!!! Τεχνίτες με γνώση στο αντικείμενο τους..ιδιαίτερα ευγενικοί.... και όλα αυτά τα με καλές και συμφέρουσες τιμές. έμεινα πολύ ευχαρισμενη.....και δεν κρύβω ότι όταν ήρθαν στο σπίτι να μου δώσουν προσφορά ήταν αυτοί που ήθελα να μου δωσουν την καλύτερη προσφορά....για να πάρουν την δουλειά γιατί μου κέρδισαν την εμπιστοσύνη αμέσως....συνεχίστε έτσι...και καλύτερα...!!!
Δημητρίας Αναστασιάδου
Δημητρίας Αναστασιάδου
16 March 2023
Σε μπαλκόνι παλιό με ιδιαίτερα προβλήματα βρήκαν αμέσως λύση. Εξαιρετική δουλειά, πολύ καλή εξυπηρέτηση και πολύ καλές τιμές.
Τάσος Αρβανιτίδης
Τάσος Αρβανιτίδης
14 November 2022
Γρήγορη εξυπηρέτηση, άμεση ανταπόκριση στην παραγγελία μας για τέντες, πολύ καλή δουλειά στο ράψιμο του πανιού που επιλέξαμε καλή τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό και τοποθέτηση από συνεργείο πολύ ευγενικό και έμπειρο!
Alexia P
Alexia P
10 November 2022
Iasonas Sasanis
Iasonas Sasanis
3 November 2022
Giannikos GPlus
Giannikos GPlus
29 September 2022
Άριστοι επαγγελματίες, προσιτές τιμές
Vasilis Tsotas
Vasilis Tsotas
14 September 2022