Ειδικές Κατασκευές Σκίασης στην Αττική

Custom Design & fit

Η εταιρία μας εξειδικεύεται στην προσαρμογή και κατασκευή τεντών υψηλής ποιότητας, ειδικά φτιαγμένων για τους χώρους που επιλέγετε. Σας προσφέρουμε προσαρμοσμένες λύσεις που ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες σας, δημιουργώντας έναν μοναδικό χώρο με τον τρόπο που επιθυμείτε.

Επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά. Με χαρά θα κανονίσουμε ένα ραντεβού για να έλθουμε απευθείας στον χώρο σας, να πραγματοποιήσουμε τις απαραίτητες μετρήσεις και να συζητήσουμε το σχέδιο του έργου. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε μια εξατομικευμένη λύση που θα ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας.

Αξιολογήσεις

Μάθε τι είπανε για εμάς

Απλά επαγγελματίες! Απίστευτη δουλειά οικονομικά, γρήγορα και αποτελεσματικά!!!
Ευτυχία Κοντού
Ευτυχία Κοντού
2 June 2023
Πολύ καλή και άμεση εξυπηρέτηση! ευχαριστούμε πολύ Σωτήρη!!
johnglen glen
johnglen glen
27 May 2023
Έπειτα από αναζήτηση για αλλαγή τέντας σε 2 μονοκατοικίες, καταλήξαμε σε αυτό το κατάστημα . Ο κύριος Σωτήρης ήρθε άμεσα για τις μετρήσεις και την επιλογή της τέντας. Πολύ καλές τιμές και άψογη εξυπηρέτηση. Σε 3 μέρες από την παραγγελία μας ,ήρθαν για την τοποθέτηση. Πολύ καλή ποιότητα σε προσιτές τιμές και άμεση ανταπόκριση σε όλα . Ευχαριστούμε πολύ !
Eleni Seraf
Eleni Seraf
28 March 2023
άψογο αποτέλεσμα υπο αντίξοες συνθήκες εργασίας. ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία!
john kazazakis
john kazazakis
23 March 2023
Επαγγελματίες με όλη την σημασία της λέξεως χαρακτηριζουν την συγκεκριμένη επιχείρηση..!!! Τεχνίτες με γνώση στο αντικείμενο τους..ιδιαίτερα ευγενικοί.... και όλα αυτά τα με καλές και συμφέρουσες τιμές. έμεινα πολύ ευχαρισμενη.....και δεν κρύβω ότι όταν ήρθαν στο σπίτι να μου δώσουν προσφορά ήταν αυτοί που ήθελα να μου δωσουν την καλύτερη προσφορά....για να πάρουν την δουλειά γιατί μου κέρδισαν την εμπιστοσύνη αμέσως....συνεχίστε έτσι...και καλύτερα...!!!
Δημητρίας Αναστασιάδου
Δημητρίας Αναστασιάδου
16 March 2023
Σε μπαλκόνι παλιό με ιδιαίτερα προβλήματα βρήκαν αμέσως λύση. Εξαιρετική δουλειά, πολύ καλή εξυπηρέτηση και πολύ καλές τιμές.
Τάσος Αρβανιτίδης
Τάσος Αρβανιτίδης
14 November 2022
Γρήγορη εξυπηρέτηση, άμεση ανταπόκριση στην παραγγελία μας για τέντες, πολύ καλή δουλειά στο ράψιμο του πανιού που επιλέξαμε καλή τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό και τοποθέτηση από συνεργείο πολύ ευγενικό και έμπειρο!
Alexia P
Alexia P
10 November 2022
Iasonas Sasanis
Iasonas Sasanis
3 November 2022
Giannikos GPlus
Giannikos GPlus
29 September 2022
Άριστοι επαγγελματίες, προσιτές τιμές
Vasilis Tsotas
Vasilis Tsotas
14 September 2022